Spreekuren

Elke werkdag kun je bij dierenkliniek De Schelde terecht. Op maandag tot en met vrijdag kan dat op afspraak. In weekenden zijn wij gesloten. Je vindt de tijden op de homepage. Tijdens de spreekuren kun je terecht voor entingen, onderzoek en behandeling, dieetvoer en medicijnen.

Neem contact met ons op

Maak een afspraak voor het spreekuur

Elke werkdag kun je tussen 09.00 uur en 18.00 bellen naar 0165-328516 uur voor het maken van een afspraak. Deze kan naar wens plaats vinden in Heerle of in Bergen op Zoom. Voor routine-afspraken is er meestal vrij snel plek. Nader onderzoek zoals bijvoorbeeld het maken röntgenfoto's of echo gebeurt vanzelfsprekend altijd op afspraak. Voor het maken van een afspraak geldt: 'een beller is sneller'. Zeker bij spoedsituaties is het verstandig om de telefoon te pakken. Twijfelt u? Bel dan direct, dan helpen we u zo snel mogelijk. Heeft u een spoedgeval: toets 1. U krijgt dan meteen een medewerker aan de lijn.

Spoedgevallen krijgen altijd prioriteit. Daarnaast krijgt jouw dier altijd een volledig algemeen onderzoek waarbij er ruimte is voor het stellen van vragen. Bij spoed: bel 0165 328 516 en toets 1!

Afspraken dienen 24 uur op voorhand geannuleerd te worden. Indien niet het geval moeten wij helaas, vanwege de oplopende drukte, voor deze afspraak kosten in rekening brengen. Mocht dit om wat voor reden dan ook niet lukken binnen 24 uur, is het voor ons toch fijn als u belt. Uiteraard houden wij rekening met verzachtende omstandigheden.  

Bergen op Zoom & Heerle

Onze locaties