Spreekuren

Elke dag kun je bij dierenkliniek De Schelde terecht. Op maandag tot en met vrijdag kan dat op afspraak. Je vindt de tijden op de homepage. Tijdens de spreekuren kun je terecht voor entingen, onderzoek en behandeling, dieetvoer en medicijnen.

Neem contact met ons op

Maak een afspraak voor het spreekuur

Elke werkdag kun je tussen 09.00 uur en 17.00 bellen naar 0165-328516 uur voor het maken van een afspraak. Deze kan naar wens plaats vinden in Heerle of in Bergen op Zoom. Indien je een afspraak maakt, zal de wachttijd minimaal zijn. Nader onderzoek zoals bijvoorbeeld het maken röntgenfoto's of echo gebeurt vanzelfsprekend altijd op afspraak. Een afspraak via een mailtje, het contactformulier of een appje zijn eigenlijk niet de bedoeling; telefonisch heb je direct contact en kan in oveleg het tijdstip bepaald worden.

Spoedgevallen krijgen altijd prioriteit. Daarnaast krijgt jouw dier altijd een volledig algemeen onderzoek waarbij er ruimte is voor het stellen van vragen. 

Afspraken voor consulten en of ingrepen dienen minimaal 24 uur van te voren worden afgezegd. Indien u niet komt opdagen zonder te annuleren, zullen wij kosten in rekening moeten brengen. Wij houden namelijk rekening met uw komst en plannen desnoods meer personeel in.

Bergen op Zoom & Heerle

Onze locaties