Dierenkliniek voor gezelschapsdieren en paarden.

Over de praktijk

Dierenkliniek De Schelde is een dierenkliniek voor gezelschapsdieren en paarden. Wij bieden o.a. algemene diergeneeskunde, uitgebreide diagnostiek, chirurgie, orthopedie en meer. Kortom: optimale eerstelijns zorg in de regio Bergen op Zoom - Roosendaal. Dit doen we op afspraak. Op werkdagen zijn wij tussen 09.00 en 17.00 uur telefonisch bereikbaar via 0165 328516. In geval van spoed kunt je ons ook 24/7 op dit nummer bereiken. Toets dan 1. Je kunt bij ons terecht met al jouw diergeneeskundige vragen en problemen.

Preventieve en curatieve zorg

Net zoals in de humane gezondheidszorg is preventieve zorg een belangrijk onderdeel van de diergeneeskundige praktijk. Wij besteden hier dan ook uitgebreid aandacht aan. Je kunt hierbij denken aan gezondheidscontroles en opvolgingen hiervan. Denk aan entingen en gebitsbehandelingen, maar ook afvalprogramma’s voor honden en katten met overgewicht en vlooien-, teken- en wormpreventie. Daarnaast verrichten we ook allerlei operaties: sterilisaties, castraties, maar ook blaassteenoperaties, liesbreuken, oogoperaties (zoals ooglidcorrecties en cherry eye), tumoroperaties etc. Hierbij bieden wij natuurlijk de passende narcose en anesthesie met zorg voor het dier.

Aanvullend onderzoek

Indien nodig, voeren wij natuurlijk aanvullend onderzoek uit. Denk hierbij aan bloed- en urine-analyse en echo of röntgen. Indien onderzoek of behandeling van een specialist nodig mocht zijn, zullen wij in overleg met jou, jouw huisdier doorverwijzen. Dit kan een specialistisch centrum zijn in de buurt, of de universiteitsklinieken van Utrecht of Gent.

De dierenartsen van Dierenkliniek De Schelde staat garant voor het verlenen van passende zorg met een transparante werkwijze, waarbij het belang van het dier en de eigenaar voorop staat.

Het team

Wie zijn wij

Dierenkliniek de Schelde beschikt over een jong en enthousiast team. We proberen met zijn allen ervoor te zorgen dat jouw huisdier het bezoek aan ons zo prettig mogelijk ervaart. Daarbij bepalen we in overleg met jou, de eigenaar, op welke manier we tot een diagnose komen en wat het behandelplan wordt. Ieder van ons heeft hart voor ons vak en het is onze passie om de beste diergeneeskundige zorg te leveren. Daartoe is onze praktijk uitgerust met moderne apparatuur en blijven we onszelf ontwikkelen en opleiden. Het welzijn van jouw dier en de wensen van jou als eigenaar, staan hierbij altijd centraal.

Heerle & Bergen op Zoom

Dierenkliniek de Schelde locaties