Dierenarts gezelschapsdieren en/of paard (PT/FT)

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als dierenarts binnen een kleine praktijk? Dan zijn wij op zoek naar jou! Of je nu volop ervaring hebt of je bent net klaar met je studie, we gaan graag het gesprek met je aan!

Wie zijn wij?

Dierenkliniek de Schelde is gevestigd in het Brabantse Heerle en Bergen op Zoom. We trachten optimale eerstelijnszorg te verlenen in de regio Bergen op Zoom – Roosendaal. We behandelen zowel gezelschapsdieren als paarden tijdens spreekuren op afspraak. We verlenen graag passende zorg waarbij het belang van het dier en de eigenaar voorop staat. Vanwege pensionering van 1 van de dierenartsen zijn we op zoek naar vervanging.  

Wat wij zoeken:

Je bent van nature een enthousiast persoon die zonder moeite een hechte klantenkring weet op te  bouwen. We zoeken iemand die zich langdurig wilt binden aan onze praktijk. Enige ervaring is een pré maar minder belangrijk dan teamspirit en ambitie. Je vind het niet bezwaarlijk om net als alle andere dierenartsen deel te nemen aan de dienst.

Wat wij bieden:

Wij  bieden je een werkomgeving waarin je uitgedaagd wordt. Binnen de functie is sprake van een hoge mate van autonomie, maar er staat altijd iemand naast je om mee te sparren. Daarnaast krijg je volop de mogelijkheid om jezelf te (blijven) ontwikkelen. Collegialiteit en plezier in het werk zijn onze uitgangspunten. Omdat we vragen jezelf langdurig te binden aan onze praktijk behoort associatie op termijn tot de mogelijkheden. Invulling van de werkweek zal in overleg plaatsvinden.

Interesse?

Ben jij degene die wij zoeken? Wij zien jouw CV en pakkende motivatie graag tegemoet via onderstaand formulier. Mocht je vragen hebben dan horen wij die uiteraard ook graag. Je kunt dan contact opnemen met Ingrid Franse via 06-43961934.

Sollicitatieformulier

Max. 8,00MB
Max. 8,00MB