• Dierenartsen met passie voor dieren!

    Zoomvlietweg 8 Heerle - Wouwsestraatweg 1 Bergen op Zoom.

Tarieven

Dierenkliniek de Schelde levert kwaliteit voor eerlijke tarieven; onze prijzen zijn concurrerend te noemen. Hieronder volgt een lijstje met de meest voorkomende operaties en entingen ter illustratie.

 

 

Operaties 2021

Sterilisatie teef

(< 10 kg)

€ 300,=

 

(10-25 kg)

€ 340,=

 

(25-40 kg)

€ 405,=

 

(> 40 kg)

€ 450,=

Castratie reu

(< 10 kg)

€ 150,=

 

(10-25 kg)

€ 185,=

 

(25-40 kg)

€ 215,=

 

(> 40 kg)

€ 245,=

Gebitsreiniginig en polijsten

 afh. gewicht

€ 120,= tot  € 185,=

Sterilisatie poes

 

€ 110,=

Castratie kater

 

€  60,=

Castratie hengst (excl. visite)

 

€ 220,=

 

Deze prijzen zijn ALL-IN PRIJZEN, dus  incl. 21 % BTW, opname tijdens de operatiedag, evt. diergeneesmiddelen voor nabehandeling en controleconsult / hechtingen verwijderen. (NB PIN- of contante betaling)

 

ENTINGEN 2021 incl. 21 % BTW, incl. consult en gezondheidsonderzoek

9-weking enting hond

€ 43,00

Grote cocktailenting hond

€ 44,50

Hondsdolheid enting

€ 43,50

Kennelhoest (los, via neusdruppel)

€ 44,50

Katten- en niesziekte enting kat

€ 44,50

Influenza/tetanus enting paard (excl. visite)

€ 21,50


Als er meer dieren van een eigenaar tegelijkertijd voor een enting worden aangeboden op het spreekuur, krijgt u op de enting van elk volgend dier ongeveer € 3,= korting. Ook wanneer er een combinatie-enting wordt toegediend (bijvoorbeeld cocktail + hondsdolheid), krijgt u korting op de totaalprijs.

 

NB PIN- of contante betaling

Huisdier verzekeren? Bekijk alle huisdierverzekeringen!
Aan de hand van bovenstaande tarieven kunt u zien wat de kosten zijn van behandelingen die ingepland kunnen worden. Onverwachte zorgkosten kunnen echter niet worden ingeschat maar komen misschien niet altijd gelegen! Een gebroken poot, een ingeslikt speeltje of een aandoening aan heupen en ellebogen komen bij honden en katten maar al te vaak voor. Net als bij mensen moet bij dit soort klachten een diagnose worden gesteld (denk aan rontgenfoto’s, onderzoeken etc.) alvorens er geopereerd kan worden. De kosten voor zowel diagnose en operatie kunnen behoorlijk snel oplopen. U kunt daarom kiezen voor een geschikte huisdierenverzekering. Om een huisdierenverzekering op maat van uw huisdier en wensen te kiezen kunt u gebruik maken van de dierenverzekering vergelijker van Vergelijkdirect.com. U kunt dan een groot aantal verzekeringen vergelijken op basis van uw huisdier, premie, dekking en voorwaarden! Vergelijkdirect.com vergelijkt volgens de door de AFM gestelde richtlijnen voor vergelijkingswebsites. Mede hierdoor bent u ervan verzekerd dat u zelf onafhankelijk kunt vergelijken.
Dierenverzekering vergelijking aangeboden door Vergelijkdirect.com